Skip to main content

Passie voor techniek

Al 20 jaar houdt Itium zich bezig met het ontwikkelen van effectieve bedrijfsapplicaties. Als fervent aanhanger van Oracle zijn ze expert in Oracle APEX, de low code oplossing van deze organisatie. Maar daar blijft het niet bij. Bij Itium hebben ze ook hun sporen verdiend in data processing en het detacheren van slimme, technische experts.

De liefde voor techniek

Dat is ook wat de oprichters van Itium verbindt, de liefde voor techniek. Ze vinden techniek heel gaaf en duiken graag in vraagstukken die andere bedrijven aan zich voorbij laten gaan. Maar hoe vertel je dat aan anderen? En hoe zorg je ervoor dat je technische details op een overzichtelijke manier deelt?

Wat wordt jouw verhaal

Voordat we zijn gestart met het vergroten van naamsbekendheid heeft Make IT Stick samen met de oprichters van Itium gekeken naar de gezamenlijke drijfveren, de plannen voor de toekomst en hierin prioriteiten aangebracht. Op basis van deze informatie heeft Make IT Stick een concreet actieplan ontwikkeld wat samen is opgepakt.

Structurele ondersteuning

Al snel vroeg Itium ons of we ze op structurele basis wilden ondersteunen, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! Nu, een jaar later werkt Make IT Stick nog steeds samen met Itium. En we zijn trots op het resultaat dat we samen behaald hebben.

Het is heel fijn werken met Make IT Stick, omdat zij zelf veel kennis hebben van de IT sector en techniek, herkennen ze de uitdagingen waar wij voor staan.

Learco Brizzi – Eigenaar Itium

Wat hebben we het afgelopen jaar gedaan:

  • Herinrichting van backend van de Itium website
  • Content rondom productlancering
  • Actuele content gecreëerd voor alle kanalen en per doelgroep
  • Migratie van het CMS naar een systeem met meer marketing automation mogelijkheden
  • Voorbereiding van sales event (helaas geannuleerd door de corona-maatregelen)
  • Verder bespreken we wekelijks kansen en mogelijkheden om nog verder te groeien.

Van doelstellingen naar ondersteuning

De samenwerking tussen Itium en Make IT Stick is een hele leuke reis. Al in de eerste bijeenkomst hebben we een aantal doelen gesteld waar we nu stap voor stap naartoe werken!

Wil jij met jouw leadgeneratie aan de slag?

Download onze whitepaper over leadgeneratie in de IT.

Vraag hem hier aan

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.