Content in de IT

So much to do, so little time

Content is een breed begrip. Hieronder valt alles waarmee je websites of bijvoorbeeld social media vult. Het zijn teksten, foto’s, video en bijvoorbeeld whitepapers. Er valt veel te kiezen en we zien dan ook vaak dat ondernemers het overzicht verliezen, onvoldoende focus aanbrengen en niet goed meten wat content doet.

Want weet jij welke content de juiste klant of opdrachtgever aantrekt? En daarnaast, heb je genoeg tijd om hieraan te werken?

Content is de basis van jouw aanbod

We worden tegenwoordig overladen met content. De hele dag door krijgen we nieuwsbrieven, berichten via social media en dagelijks zien we meerdere websites voorbij komen. De juiste content is de basis van jouw online business. Het zorgt ervoor dat klanten je beter kunnen vinden en op basis daarvan betere keuzes kunnen maken. 

Contentcreatie is de bottleneck

Een veelgehoorde zorg is een tekort aan tijd. Veel ondernemers hebben moeite met continue content creëren die goed is en bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Het moet SEO geoptimaliseerd zijn, passen bij de vragen van jouw klant, jouw verhaal en kernwaarden ondersteunen en dat over meerdere kanalen. Geen makkelijke puzzel om te leggen. 


Dit herkennen wij als geen ander. We kennen de werkdruk en hebben al veel ondernemers geholpen bij deze uitdaging.

Contentcreatie

Content creëeren is erg leuk maar kost ook tijd en energie. Lees ter inspiratie onze gratis artikelen over het creëren van content.

Meer over content

Contentcreatie als service

Vind je het lastig om steeds weer wat nieuws te verzinnen? Laat ons dan, samen met jouw team, content creëren.

Help mij met creatie

Contentmarketing

Wil je je geen zorgen meer maken over content en weten dat dit strategisch wordt ingezet? Laat ons jouw contentmarketing verzorgen!

Ik wil meer content

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'