Continue leads

Open je mailbox en vind nieuwe leads om op te volgen

Wil jij steeds weer nieuwe leads in je mailbox ontvangen?

Je hebt geen zorgen over de hoeveelheid leads, want er is altijd wel een prospect die je kunt opvolgen. Jouw leadmachine draait op volle toeren en dat maakt het ondernemen een stuk makkelijker. Dit klinkt als muziek in je oren toch? Goede leadgeneratie, kan ervoor zorgen dat dit de realiteit wordt. 

Leads die bij jou passen

Het opzetten van leadgeneratie is belangrijk, maar nog belangrijker is om de juiste leads aan te trekken. Het laatste dat je wilt is veel maar tegelijkertijd ook slechte leads ontvangen, want het opvolgen van slechte leads kost tijd en geld. Zonder dat het iets oplevert. Zorg er dus voor dat je jouw kostbare tijd besteedt aan het opvolgen van leads die bij jouw bedrijf en product passen.

Zet goede leadgeneratie in

Los een probleem op met jouw kennis

Dankzij jouw diensten heb je al tal van problemen kunnen oplossen en je hebt veel kennis over jouw vakgebied. Kennis die je graag inzet voor anderen, want je bent ervan overtuigd dat zij met jouw kennis en expertise goede resultaten behalen.

Geef een deel van deze kennis weg om vertrouwen te winnen. Je laat de klant alvast kennismaken met jouw organisatie en het expertniveau. Daarmee creëer je verbinding.

Bespaar tijd door te automatiseren

Wat een fijn idee dat er automatisch leads in jouw mailbox belanden. Dat je hier nauwelijks iets voor hoeft te doen en toch continu interessante contactpersonen ontvangt van organisaties die interesse hebben in jouw organisatie en producten. 

Dankzij automatisering kun je op basis van gedrag jouw leads de juiste content en ‘Call to Actions’’ voorschotelen. Zodat je zeker weet dat je de juiste personen bereikt en in contact komt met mensen die echt interesse tonen.  

Jolanda aan het werk

Maak van websitebezoekers opdrachtgevers

Als je aan de slag gaat met leadgeneratie, gaan mensen een kijkje nemen op jouw website. Ben je daar klaar voor? Krijgen ze een goed beeld van jou en jouw dienstverlening? Is jouw website geoptimaliseerd, zodat je bezoekers eenvoudig de stap kunnen maken van bezoeker naar een offerte aanvraag?

Ik doe eindelijk iets op Linkedin en krijg meteen een bericht van een mogelijke opdrachtgever

Paul RijkWeAuction

Voor het eerst in 15 jaar krijgen we leads via onze website

Nathalie GroenEnigmatry

Wil jij met jouw leadgeneratie aan de slag?

Download onze whitepaper over leadgeneratie in de IT.

Vraag hem hier aan

Lees onze recente posts over leadgeneratie

Onze cases

CasesContent
mei 13, 2020

Internationaal talent, eenvoudig en snel gevonden

Internationaal talent Terwijl in het ene land veel talent rondloopt, zijn organisaties in het andere land hard op zoek. Dat moet toch eenvoudiger en sneller bij elkaar te brengen zijn?…
Cases
mei 13, 2020

Een nieuw product, van een ervaren ondernemer

Wist je dat het Alkmaarse bedrijf Bluedesk in 2020 alweer 25 jaar bestaat? Wat ooit begon als een bedrijf gespecialiseerd in technische ondersteuning, is uitgegroeid tot een e-commerce specialist met…
CasesContentMarketingPR
mei 8, 2020

Een creatief bureau met campagnes op specifieke branches

RAADHUIS creative agency RAADHUIS creative agency staat bekend om zijn creatieve concepten in Noord-Holland. Of het nu een website is, een nieuw label voor een notariskantoor of een onderwijscampagne. Alles…

Binnenkort jouw verhaal in de media?

Neem contact op en we zetten ons netwerk voor jou in.