Grote events

De kracht van een goede customer case

Events met impact

Events in de IT

Een klantendag die jouw loyale klanten in de watten legt. Een leaders of industry evenement om samen innovaties en ontwikkelingen in de branche te bespreken. Of een avondvullend evenement om personeel en werkgevers aan elkaar te koppelen?

You name it, we’ve done it!

Met onze roots in evenementenorganisatie en een voorliefde voor plannen en uitvoeren is het niet gek dat wij graag evenementen organiseren.

Hoe we dat doen?

Allereerst, gaan we met je in gesprek. Wat zijn je doelen? Wie wil je bereiken en wanneer is je event een succes? Jouw wensen, gaan we combineren met onze ervaring en creativiteit. Samen gaan we op zoek naar een event dat past, maar ook uitdagend en nieuw is.

Dit werken we natuurlijk uit. We zorgen voor een goed projectplan, een communicatieplan en een strakke planning. Zodat we allemaal weten wat we kunnen verwachten, wanneer en hoeveel het gaat kosten.

Daarna gaan we aan de slag. Natuurlijk proberen we altijd zoveel mogelijk publiciteit te bereiken met jouw event. Zodat zoveel mogelijk mensen jouw bedrijf, product of event zien.

Ook een groot event organiseren?

Neem dan contact op met ons. Wij kunnen je helpen van A tot Z. Denk aan de promotie van het event, communicatie met bezoekers, opvolging, productie en begeleiding tijdens het event zelf.

Contact

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'