Marketing voor IT bedrijven

marketing mits

Marketing anno nu

De tijd van het uitdelen van een stressbal met jouw logo erop en dat marketing noemen is al een tijd voorbij. Tegenwoordig is marketing een spel geworden, waarvan de regels regelmatig wijzigen. Bedrijven hebben te maken met diverse kanalen, doelgroepanalyses en data van verschillende platformen. Het speelt zich on- en offline af en verandert razendsnel.

Gelukkig blijven sommige dingen hetzelfde, want focus is nog steeds belangrijk om de doelen te behalen die je hebt opgesteld. 

Make IT Stick vindt dat iedereen in staat moet zijn een praktische marketingstrategie te ontwikkelen die past bij het bedrijf, de doelgroepen en de doelstellingen. Ja, er zijn veel keuzes en ja, een strategie is ook aan verandering onderhevig. Maar wij zorgen ervoor dat jij een systeem in handen hebt waarmee je continue focus houdt en meebeweegt met de markt. 

Onze marketingaanpak

Marketing content

Wil je zelf meer weten of marketing in de IT branche en weten welke tips, tricks en tools wij gebruiken, neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina.

Lees meer

Marketingboost

Heeft jouw organisatie wat hulp nodig bij het eerste stapje? Plan dan een marketingboost. En wij helpen je op weg naar de ideale strategie.

Lees meer

Marketing ondersteuning

Wil je gestructureerd werken aan het bereiken van nieuwe klanten, maar mis je gewoon de capaciteit om dit op te zetten. Ook voor interim opdrachten kun je ons bellen.

Lees meer

Niks leukers dan een bedrijf helpen meer focus te krijgen. In plaats van een constant gevoel van tijdgebrek, kun je door jouw doelstellingen en ideale klant centraal te zetten leren hoe je tijd nuttig besteed.

Groetjes Lieke

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'