De marketingboost

De kracht van een goede customer case

Strategie in 3 uur

Stel dat je 4 uur kunt besteden aan het ontwerpen van een marketingstrategie en planning van de juiste acties. Stel dat je in 4 uur tijd gaat bepalen hoe je marketingacties gaat doormeten en bepaalt wanneer iets een succes is, of niet. Stel dat je in 4 uur tijd een marketingtool aangereikt krijgt waarmee je continue kunt optimaliseren?

Marketingboost

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit doen we in de marketingboost. De naam zegt het natuurlijk al, het geeft echt een boost! We duiken in ca. 3 uur in jouw bedrijf, jouw doelstelling en jouw doelgroepen. We kijken naar de juiste aanpak om doelstellingen te halen en stippelen stap voor stap een customer journey uit. Natuurlijk blijft het niet alleen bij praten, het doel is om aan het eind van de sessie een helder overzicht van acties en KPI’s te hebben.

Voor wie is de marketingboost

  • Voor ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen als het om marketing gaat
  • Voor de marketeer die alles moet doen binnen een bedrijf van website teksten tot beursstands
  • Voor de marketingteams die niet weten of ze op Linkedin, Facebook of Instagram moeten posten

Wil je weten wat er tijdens een boost behandeld wordt, bekijk dan ook dit artikel met 6 stappen om je marketing te boosten!

Ik wil ook met mijn marketing aan de slag

Dat is mooi, daar houden wij van. Wij vinden dat je na deze boost weet wat je morgen moet doen om jouw doelen te halen. Dus let’s get started! Neem contact op en we plannen een marketingboost in.

Ik wil mijn marketing een boost geven

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'