Skip to main content

We hebben het aan den lijve ondervonden, soms loopt het allemaal even anders.

Nu denk je vast dat we over Corona beginnen, maar nee, het gaat over onze eigen content. We schrijven natuurlijk iedere week wat ons bezighoudt in de Sticky, maar we hebben ook doelstellingen om whitepapers, e-books en andere typen content te maken.

Ons eerste doel; een e-book over leadgeneratie. Moet toch wel te doen zijn in een maandje. We kondigden het aan (lekkere stok achter de deur), verzamelden informatie en……. werkten heel hard aan de leadsystemen van onze klanten. Ons eigen e-book verdween naar de achtergrond.

You can’t be a secret and a succes


Dus je weet ook wel dat je zichtbaar moet zijn en je marketing op orde moet brengen. Maar er zijn ook zoveel andere dingen te doen!

Daarom pakken wij het voor opdrachtgevers altijd systematisch aan, zodat er altijd aandacht is voor zichtbaarheid. We werken aan duidelijke structuren en continue zichtbaar, daarnaast grijpen we ad hoc kansen en gaan door totdat er resultaat is. Dat betekent dus wel dat we soms onze eigen content verwaarlozen, maar het resultaat voor onze opdrachtgevers is het zeker waard!

Staat marketing dus niet altijd bovenaan jouw lijst en frustreert dat, werk met een goed systeem dat efficiënt en effectief is en zorg ervoor dat dit voor jou werkt in plaats van andersom.

Hulp nodig?

Wil jij bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekent en waar je aan moet denken. Plan dan een gratis adviesgesprek van ca. 30 minuten.


 

Wil jij met jouw leadgeneratie aan de slag?

Download onze whitepaper over leadgeneratie in de IT.

Vraag hem hier aan

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.