Lieke’s leeslijst voor de zomervakantie 2020

Zo, nog een paar dagen lekker werken dan is het zomervakantie! Naast een tripje naar Limburg, staat er weinig op de planning. Behalve dan mijn boekenlijst afwerken. 

Van alles wat

Ik vind dat ultiem genieten, lekker in een boek lezen en verdwijnen in een verhaal of geïnspireerd raken door een bepaald onderwerp. Dus heb ik voor deze zomer ook weer een lekker gevarieerde leeslijst samengesteld. En… na afloop laat ik jullie weten wat mij is bijgebleven of wat ik van de boeken heb geleerd. O ja, ik laat mijn historische romans, thrillers en waargebeurde verhalen even achterwege….

Mijn boekenlijst voor deze zomer

1. The Big Leap

Deze staat al een hele tijd op mijn lijstje, maar nog niet aan toegekomen. Ik hoor steeds vaker mensen over dit boek en hun ‘zones’ dus deze vakantie gaat het gebeuren, ik ga ook de sprong wagen.

2. Het geheim van genialiteit

Wie wil dat geheim nu niet weten? Door een podcast waar Tijn Nouber in werd geïnterviewd werd ik nieuwsgierig en ik houd van anekdotes van ‘geniale mensen’. Ik laat jullie weten of ik het geheim heb ontrafeld.

3. We love communities

Een interessant onderwerp als je in een niche zit of een product aanbiedt dat een niche aanspreekt. Hoe kun je een community oprichten, onderhouden en jouw propositie laten versterken.

4. The 10X rule

Stiekem heb ik al een stuk gelezen van dit boek, de insteek is echt interessant en wordt ik enthousiast van. Wat als je je mindset zo zet, dat je altijd 10 x meer omzet wil dan je gepland had. Welke acties ga je dan nemen? En als je dan halverwege blijft hangen, ben je nog 5 x verder dan oorspronkelijk gepland.

5. No Filter

Een aanrader uit mijn netwerk, het verhaal van Instagram. Ik ben een sucker voor goede verhalen, dus kom maar door!

Na mijn vakantie dus meer inspiratie uit mijn boekenlijst, maar ik ben benieuwd, wat wil jij lezen deze vakantie? En heb je nog aanraders die ik aan mijn lijst moet toevoegen?

Groetjes Lieke

ps. wil je weten wat wij onze klanten adviseren over marketing in deze onzekere tijden. Lees dan ons e-book over dit onderwerp. Kijk hieronder hoe je hem aan kunt vragen. 


GRATIS e-book: Wil jij ook meer grip op je marketing?

Download hier jouw stappenplan!

Wil je al onze adviezen die wij geven in deze onzekere tijden lezen, aangevuld met ideeën voor jouw marketing? Ontvang dan ons e-book met daarin een stappenplan voor jouw marketing waarmee je direct kunt beginnen!

Ja, ik wil ook meer grip op mijn marketing

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'