Marketingondersteuning

Meer marketing

De term marketing slaat op het ‘benaderen van jouw markt’ dus dat is nogal breed. En dat is marketing ook, zeker met de huidige mogelijkheden. Emailmarketing, contentmarketing, social media marketing, crm marketing, data marketing. Meer termen en specialisaties dan je zelf bij kunt houden.

Wij zijn er iedere dag mee bezig, dus helpen jou graag uit de brand. We kijken naar jouw bedrijf, jouw producten, jouw medewerkers en waar je naar toe wilt groeien. Samen stippelen we een plan uit dat past bij jouw ambitie en we gaan vooral snel aan de slag.

Marketing Quickscan

Wil je snel met jouw uitdagingen aan de slag, vraag dan de Marketing Quickscan aan. Door middel van een telefoongesprek hebben we het over de situatie binnen jouw bedrijf, de uitdagingen en checken wij ook jullie zichtbare kanalen. Kort, effectief en heel efficiënt. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op!

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Wat doen jullie dan?

We helpen jou een juiste route te kiezen. Daarna sturen we jouw team aan, de juiste externen of beiden. We stellen KPI’s op die helpen de resultaten inzichtelijk te maken en rapporteren de uitkomsten zodat we weer verder kunnen optimaliseren.

Kortom, wij zijn jouw strategische marketingondersteuning. Maar wij vinden het wel belangrijk dat onze kennis binnen jouw bedrijf blijft, dus we doen ons best om zoveel mogelijk over te dragen tijdens dit traject. Zodat het niet stilvalt als wij er even niet zijn.

Dat lijkt mij wel wat….

Dat snappen wij, het is ook erg leuk om samen dit traject in te gaan. Maar het is geen beslissing die je neemt naar aanleiding van deze webpagina. Laten we dus eerst samen een kop koffie drinken om te onderzoeken of er een goede klik is om dit samen op te pakken.

Ik lust wel koffie

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'