Skip to main content

Een frame, pitch en het opbouwen van een medianetwerk.

Allemaal tools die je kunt inzetten, wanneer je meer in de media wil verschijnen. Maar, er is nog iets wat je kunt doen. Wil je als IT bedrijf meer publiciteit krijgen? Dan is een zoektocht naar haakjes zinvol. Daarmee bedoelen we geen kapstokhaken, maar haken waarmee we jouw bedrijf / product / dienst op kunnen hangen. Bij Make IT Stick zijn we er gek op!

Een gemiddeld gesprek op een gemiddelde dag bij ons op kantoor.

‘Is dit het juiste moment, of zoeken we een ander haakje?’

‘Ja, laten we nog even doorzoeken. Want dit is niet het juiste haakje.’

Newsjacking

Een groot deel van ons werk bestaat uit het verzinnen van creatieve manieren om een boodschap over te brengen, dat betekent ook inspelen op actualiteiten en trends. Ook wel, newsjacking. We struinen het internet af, lezen de krant (weliswaar online) en praten met zoveel mogelijk verschillende functies binnen een organisatie. Op die manier zoeken we altijd naar het juiste moment, of kansen om jouw verhaal te vertellen. Haakjes dus!

Timing is key

Soms betekent dit, dat we heel snel moeten handelen omdat een onderwerp actueel is. En soms leggen we een verhaal nog even terug op de plank. Want alles valt of staat met het juiste moment en haakje! Dat haakje zorgt er namelijk voor dat jouw bericht beter blijft hangen (pun intended) en wie wil dat nou niet? Ben je dus bezig met PR binnen een bedrijf, zorg dat je een mooie kapstok hebt met allerlei onderwerpen die je te pas en onpas kunt inzetten om aan een haakje te hangen.


Denk je een haakje te pakken hebben? Je mag ons altijd mailen, dan denken we gewoon met je mee.

Mail ons

Wil jij vaker in de media komen?

Download onze whitepaper over het opzetten van een winnende PR-strategie

Vraag hem hier aan

Welkom op Make IT Stick!

Wil jij met jouw IT bedrijf meer in de media? Download hier de whitepaper 'Hoe kom ik als IT bedrijf in de media?'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.